Hvor er vi

vi er i Arendal

I 2020 laget vi digital konferanse. I 2021 er vi tilbake i Arendal og skal servere den skikkelige følelsen av Sørlandet. 

Arendal, byen som garanterer solskinn og en inspirerende sørlandsstemning. Her bor det ca. 45.000 innbyggere og innovasjon har alltid vært en del av Arendal kommune.

I 2014 vant vi, som første kommune, Innovasjonsprisen fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Prisen deles ut på Fremtidens kommuner hvert år.

I tillegg til Fremtidens kommuner er Arendal vertskap for Norges største politiske møteplass – Arendalsuka og et av de fineste TEDx-arrangementer i verden – TEDxArendal.

Her kan du overnatte

I Arendal sentrum er det tre hoteller. De ligger alle i gangavstand fra kultur- og rådhuset. Det er også fine overnattingsmuligheter utenfor byen om du ønsker å bo litt mer landlig. Det legges til rette for hotellbooking ved påmelding til konferansen.

Slik reiser du til Arendal

Fra Oslo: Følg E18 sørover retning Kristiansand. Ta avkjørsel til Arendal. Turen tar ca 3,5 timer.

Fra Kristiansand: Følg E18 østover fra Kristiansand. Turen tar ca 50 minutter.

Fra Bergen: Følg E134 sørover til Haukeligrend, deretter Rv 9 gjennom Setesdal. Ved Evje, følger du Fv42 retning Arendal. Turen tar ca. 8 timer og inkluderer ferge. Flere alternative ruter.

Parkering: Byen har tre store parkeringshus i sentrum. Den nærmeste til Arendal kultur- og rådhus er P-Hus Vest, som ligger i fjellet bak kjøpesenteret ALTI, med inngang fra Vesterveien og Vestregate.

Fra Oslo: Både Konkurrenten og Lavprisekspessen har busser som stopper på Harebakken ved E18. Ta lokalbuss derfra til Arendal sentrum. Fra Stavanger: Ta Sør-Vestekspressen til Kristiansand og korresponderende busser videre til Arendal.

Fra Kristiansand: Ta rute 100 eller 100D fra rutebilstasjonen i Kristiansand til Arendal.

Lokale bussruter: Agder Kollektivtrafikk har oversikt over lokale bussruter i Arendal og omegn.

Tog fra Stavanger, Kristiansand og Oslo stopper på Nelaug stasjon. Derfra går det korresponderende lokaltog til Arendal stasjon. Sjekk oppdaterte rutetider hos Vy.

Fly til Kristiansand Lufthavn Kjevik og ta taxi eller flybuss til Arendal. Kjevik ligger ca. 6,5 mil fra Arendal.

Som noe nytt i år arbeider vi med å kunne tilby et grønt alternativ når du skal besøke vår konferanse. Mer informasjon kommer.